Portal_background_image

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي: دستگاه‌هاي مسئول بايد امنيت غذايي از مزرعه تا سفره را در دستور كار قرار دهند

اکرمی گفت: دستگاه‌های مسئول باید رویکرد امنیت غذایی از مزرعه تا سفره را در دستور کار قرار دهند در صورت بی توجهی به این مهم باید برای افزایش ظرفیت و زیرساخت‌های بیمارستانی استان برنامه ریزی کرد.

«بهروز اکرمی»   در جلسه كارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مركزی گفت: توجه اصولی به شیوه‌های نوین کاشت، داشت و برداشت، کشاورزی مبتنی بر سلامت و فناوری‌های نو در کنار الگوی کشت مناسب اهمیت زیادی دارد.

معاون سياسي، امنيتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه در استان‌مرکزی میزان سرانه مصرف کود و سموم کشاورزی نسبت به میانگین کشوری در مزارع پایین‌تر است، افزود:‌ استفاده از کودشیمیایی و سموم دفع آفات در مزارع استان مرکزی باید تحت نظارت مراجع ذی‌ربط انجام شود

وی ادامه داد: تولید سالم مواد خوراکی در مزرعه، استفاده کمتر از سم و کود شیمیایی، بهره گیری از روش‌های مبارزه با آفات بیولوژیک طبیعی و بخش گسترده‌ای از فعالیت‌های کشاورزی در دام و طیور و زراعت گام اول بهداشت مواد غذایی است که باید در استان جدی گرفته شود.

اکرمی اظهار کرد: دستگاه‌های مسئول باید رویکرد امنیت غذایی از مزرعه تا سفره را در دستور کار قرار دهند  در صورت بی توجهی به این مهم باید برای افزایش ظرفیت و زیرساخت‌های بیمارستانی استان برنامه ریزی کرد.

این مقام مسئول در ادامه گفت:‌ عوامل موثر بر کاهش نرخ ازدواج و زاد و ولد باید از سوی دستگاه‌های مربوطه شناسایی و برای رفع آن چاره اندیشی شود.

جلسه كارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مركزی به رياست معاون سياسي، امنيتی و اجتماعی استاندار با حضور مديران كل و مسئولان مربوطه برگزار شد.


دسته بندی

کارشناس


    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

     

     
     

    مطالب ویژه




    آخرین اخبار دفاتر استانداری

    آخرین اخبار بخشداری ها